For Kristine Andersen Aasgaard var valget alltid Svensson Nøkleby

Kristine valgte seg Svensson Nøkleby aller første gang da hun søkte om traineeopphold her i 2011. Siden har hun valgt Svensson Nøkleby igjen og igjen – som advokatfullmektig, som advokat og senere senioradvokat og nå som partner. Her forteller Kristine litt om bakgrunnen for dette valget, og hvordan hun ser på fremtiden for advokatbransjen. 
 

– Svensson Nøkleby er stort nok til å trekke til seg utrolig flinke advokater som det er godt å spille på lag med når problemstillingene blir komplekse. Samtidig er vi små nok til at vi kjenner alle på laget vårt godt, og det er viktig for meg. Det – sammen med muligheten for spesialisering – var avgjørende for meg da jeg første gang søkte meg hit, og det er det samme som gjør at jeg nå ønsker å være med som partner.

 

Kristine er i dag tilknyttet vår eiendomsavdeling, og hun har de siste årene jobbet med utbyggere og med organisering av eiendomsprosjekter av ulik art og ulikt omfang. På studiet spesialiserte Kristine seg i borettslag- og eierseksjonsjuss som hun har en forkjærlighet for, og i dag er hun vår ekspert på dette området. Det kommer godt med i eiendomsprosjektene og når ulike styrer i borettslag og sameier trenger bistand. I eiendomsteamet vårt kobles også Kristine på i saker med seksjonering og reseksjonering som er del av hennes spisskompetanse.

 

Kristine har også gjort seg noen tanker om fremtiden for advokatbransjen og for små og mellomstore firmaer utenfor Oslo.

– Advokatbransjen har endret seg mye på relativt kort tid. Jeg tror ikke det er mulig eller til det beste for kunden å være en advokat som tilbyr litt av alt av advokattjenester. Vi må bygge spesialkompetanse for å møte markedet og kundenes forventninger. Det er nok en utfordring for mange mindre advokatfirmaer at man må «satse på» spesialisering internt. Den type spesialisering har ofte bare vært kjennetegnet for de større Oslo-baserte firmaene, typisk de som er store nok til å deles inn i fagavdelinger. Men hos oss i Svensson Nøkleby har vi gjort det samme lenge.

 

Avslutningsvis sier Kristine:
– Jeg føler meg heldig som nå får være med å drive et firma utenfor Oslo, som er rigget for den type spesialisering som er nødvendig, og som har mulighet til å gi kundene høy faglig kvalitet i rådgivningen. I tillegg får jeg muligheten til gjøre det i et trygt og godt arbeidsmiljø, i den byen jeg er vokst opp i, som jeg liker så godt. Det er for meg ganske unikt. Jeg gleder meg til nytt år og ny rolle!

 

Styreleder Bjarte Røyrvik er svært fornøyd med at Kristine blir partner.
– Kristine blir en strålende partner for Svensson Nøkleby. Hun har opparbeidet seg et solid omdømme som en klok, grundig, arbeidsom og serviceinnstilt rådgiver for eiendomskunder og styrer i borettslag og sameier. I tillegg er hun en tydelig og empatisk lagspiller, som gjør arbeidsprosesser gode, internt som eksternt. Vi gleder oss til det videre samarbeidet med Kristine.    

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.