Kick-off med team Svensson Nøkleby – Sports Arbitration Moot (SAM) 2024

I høst rekrutterte vi i Svensson Nøkleby fire talentfulle studenter til den internasjonale voldgiftskonkurransen Sports Arbitration Moot (SAM) 2024.
 
Studentene fra Universitetet i Bergen er Even Rui Hatling, Harald Martin Bjørnvik Hauso, Martin Bang-Jareg og Peder Ruud Dingstand. Dette laget skal konkurrere i SAM med hele 73 lag fra universiteter over hele verden. 
 
I fjor veiledet vår advokat Ronny-V. Van Der Meij et lag hele veien til finalen i Madrid. Jobben med forberedelser til 2024-konkurransen har begynt, og vi sikter selvsagt mot sluttspill i Madrid.
 
I går var tre av studentene på besøk hos oss i Drammen, og  trenerteamet vårt ga dem et krasjkurs i prosedyreteknikk, samt en innføring prosess- og dopingregler som årets sak gjelder.
 
Fra trenerteamet stilte advokatene Ronny-V. Van Der Meij og Benjamin Enok Nilsen. Begge har tidligere deltatt i og vunnet prosedyrekonkurransen ved Universitetet i Oslo som studenter og opplevde at den erfaringen var blant de mest lærerike under studiet. De gleder seg derfor over muligheten til å gi noe tilbake gjennom trenergjerningen i SAM.  

Advokat Emilie Sendstad har erfaring som dommerfullmektig og er også en del av trenerteamet.  

Svensson Nøkleby ser virkelig frem til å være med på dette lagets utvikling og reise i 2024!

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.