Vi ønsker ny skatterettsadvokat velkommen

Fredrik Gule er ny skatterettsadvokat i Svensson Nøkleby og startet opp hos oss som senioradvokat 14. august.

 

Fredrik kommer fra stillingen som seniorskattejurist i Skatteetaten og bringer med seg bred og variert erfaring fra både skatte- og avgiftsforvaltningen og fra advokatvirksomhet. Han vil utvilsomt bidra til at Svensson Nøkleby styrker sin posisjon på skatte- og avgiftsområdet.

 

Bjarte Røyrvik er svært fornøyd med å få Fredrik med på laget:
 

– Vi skal være gode rådgivere og sparringspartnere for både næringskunder og private, og kunnskap og erfaring om skatte- og avgiftsrettslige problemstillinger er sterkt etterspurt av mange. Vi har bygget et solid team med Anne Taran Tjølsen og Odd Hylland, og det styrkes nå ytterligere.

– 
Fredrik har en bred forståelse av rettsområdet, som vi vet vil gi gode løsninger for kundene våre. Vi har allerede lært Fredrik å kjenne som en ambisiøs, strukturert og dyktig rådgiver, og vi er glade for at han har valgt oss.

 

Selv forteller Fredrik at han helt siden studiene har vært spesielt interessert i skattejussen. Han sier følgende om hva som var motivasjonen for å gå fra Skatteetaten til Svensson Nøkleby:
 

– Jeg ønsker å bruke de kunnskapene jeg har opparbeidet meg, til å hjelpe kunder til å oppnå rett skatt til rett tid. Jeg tror jeg er best rustet til det i et firma med kunnskapsrike folk på ulike fagområder, der advokatene jobber sammen i team som i Svensson Nøkleby.

– 
Det er mitt mål at kunden skal forstå de skattemessige konsekvensene av valgene de tar, slik at de kan ta veloverveide valg ut fra egne mål.

 

Vi ønsker Fredrik hjertelig velkommen til oss. Les mer om ham her: FREDRIK GULE

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.