Vi gratulerer Kristine Andersen Aasgaard og Haakon Løvaas Haaland som nye partnere fra 1. januar 2023

Fra 1. januar 2023 tiltrer Kristine Andersen Aasgaard og Haakon Løvaas Haaland som nye partnere i Svensson Nøkleby. Vi gratulerer dem hjerteligst begge to.


Både Kristine og Haakon kommer fra våre egne rekker og har lang fartstid i Svensson Nøkleby. Begge er også tilknyttet vår eiendomsavdeling.
 

Kristine jobber som rådgiver for utbyggere og med organisering av eiendomsprosjekter av ulik art og ulikt omfang. Hun er spesialisert innen borettslag- og eierseksjonsjuss og involveres i saker om seksjonering og reseksjonering.
 

Haakon har verdifull bakgrunn fra offentlig forvaltning som har gitt ham god forståelse for prosessene i utviklingsprosjekter. Han har de siste årene særlig jobbet for eiendomsutviklere med plan- og bygningsrett, tingsrett og kontraktsrett.


Bjarte Røyrvik, styreleder i Svensson Nøkleby, gleder seg over opptaket av de nye partnerne:

Det er stor stas at Kristine og Haakon nå blir partnere i Svensson Nøkleby. De har vokst og utviklet seg hos oss, og representerer vår kultur og arbeidsform. De kjenner kundene og markedet, og de har vist seg som grundige og tillitsskapende rådgivere, alene og sammen med våre kompetente team av lagspillere. Nå er de rustet og klare til å ta posisjonen som partnere.

Våre kunder har gjort Svensson Nøkleby til det desidert største advokatmiljøet i Drammen. Kundene forventer at vi skal ha den nødvendige kompetansen og kapasiteten, som rådgivere, utviklere og problemløsere. Denne forventningen motiverer oss i utviklingen av unge, dyktige advokater. Partnerne i Svensson Nøkleby er spesialister på hver sine fagområder, og med Kristine og Haakon styrker vi selskapet ytterligere med partnerspesialister for våre eiendomskunder.

Les mer om Kristine her: For Kristine Andersen Aasgaard var valget alltid Svensson Nøkleby
Les mer om Haakon her: Haakon Løvaas Haaland ser frem til partnerrollen 

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.