Ronny van der Meij blir ny partner i Svensson Nøkleby

Fra 14. august ønsker vi Ronny van der Meij velkommen som ny partner i Svensson Nøkleby. Han kommer fra rollen som partner i advokatfirmaet Stray Vyrje i Oslo. I tillegg til kontraktsrett og arbeidsrett har Ronny også idrettsjuss som sitt spesialområde.
 

Etter å ha jobbet mange år i Oslo og utlandet, ønsket Ronny seg «hjem» til Drammen, og Svensson Nøkleby ble da det naturlige valget.
 

–  Jeg har som drammenser fulgt selskapet fra utsiden og blitt imponert over utviklingen og veksten det har hatt. I ansettelsesprosessen fikk jeg et veldig godt inntrykk av arbeidsmiljøet og av firmaets planer for videre utvikling, og det var også avgjørende for valget om å bli med på laget.


Ronny beskriver seg selv som en ansvarsfull og konkurranseglad advokat som alltid brenner for de sakene og prosessene han engasjeres i. Han ser nå frem til å ta fatt på nye oppdrag i Svensson Nøkleby.

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med mange nye kollegaer og til å bidra med erfaringer jeg har med meg fra et rikt liv og spennende jobber i miljøer med veldig flinke kollegaer før jeg kom til Svensson Nøkleby.
 

Ronny har et sterkt sosialt engasjement og er involvert i prosjektet Karanba - forandrer liv! hvor fotball brukes som virkemiddel for å hjelpe vanskeligstilte barn i fattige områder i Brasil.


Bjarte Røyrvik, styreleder i Svensson Nøkleby, gleder seg over å få Ronny på laget:

– Vi har lært Ronny å kjenne som en fremoverlent, erfaren og dyktig advokat, og vi ser frem til å samarbeide tett med ham. Ronny har reflekterte holdninger til verdien av lagspill, som er kjernen i vår kultur og arbeidsform.
 

– Kundene våre forventer at vi skal ha den nødvendige kompetansen og kapasiteten, som rådgivere, utviklere og problemløsere. Partnerne i Svensson Nøkleby er spesialister på hver sine fagområder, og med Ronnys kompetanseområder styrker vi selskapet ytterligere.

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.