Portrettet: Kine Yngsdal Nystrøm

Hva jobber du med hos Svensson Nøkleby?

Jeg er tilknyttet vår avdeling for næringsliv og jobber hovedsakelig med tvisteløsning/prosedyre, selskapsrettslige problemstillinger og kontraktsrett; distribusjonsavtaler, agentavtaler, konsulentavtaler, samarbeidsavtaler, produksjonsavtaler – det meste egentlig!

 

Hva synes du er det mest spennende ved jobben din?

Det er vanskelig å trekke frem bare en ting. Men jeg vil nok fremheve det å løse utfordrende saker sammen med skikkelig dyktige folk. Både kollegaer og kunder deler villig erfaringer som gir meg muligheten til å få verdifull innsikt og kunnskap innenfor mange ulike bransjer. Det er essensielt for å kunne være en god rådgiver, og ikke «bare» advokat.

 

Hvordan synes du det har vært å jobbe fra hjemmekontor?

Kort oppsummert så gikk det overraskende bra! Med to barn på hjemmeskole, så «krydret» det selvfølgelig hjemmekontoret litt ekstra, men jeg opplevde at med de gode digitale verktøyene som vi har tilgjengelige så var hjemmekontor veldig produktivt. Men jeg savnet å se kollegaene mine utenfor skjermen!

 

Hvordan ser du for deg Norge og verden etter at koronapandemien er over?

Mye av utfordringen er at ingen helt vet når koronapandemien er over. Jeg tror at vi må venne oss til å navigere med ukjent terreng foran oss en stund, og at tiden fremover vil bære preg av mye usikkerhet for mange bransjer og næringer. Men nytenking, kreativ tenking og kanskje også utradisjonell tenking blir viktig fremover – også etter pandemien.

Og en ting er i hvert fall sikkert: Koronatiden kickstartet en digital revolusjon. Norge ble digitalisert over natten. Og dette vil fortsette. Så digital kompetanse blir viktigere enn noen gang.

Jeg tror også at hjemmekontor vil brukes i større grad enn tidligere – selv når hverdagen er tilbake til det normale. Mange arbeidsgivere og ansatte har fått en aha-opplevelse.

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.