Eiendomsdagen arrangeres for 10. gang torsdag 2. november

Torsdag 2. november arrangeres Eiendomsdagen i Drammen for 10. gang. Stedet er også i år Union Scene, og bak konferansen står BDO Drammen, Svensson Nøkleby og Eiendomssenteret som arrangører, med Næringsforeningen i Drammensregionen som samarbeidspartner. 

Programmet er under utvikling, men noen foredragsholdere er allerede klare. Frittalende Christian Ringnes kommer. Stor-Oslos Mathis Grimstad forteller om planene for dagens sykehusområde. DNBs sjeføkonom Kjersti Haugland presenterer de økonomiske utsiktene for 2024.

Flere foredragsholdere er "på vei inn" og engasjerende debatter planlegges. Vi tar opp de temaene som opptar bransjen og som er er de mest aktuelle høsten 2023. Vi stiller spørsmålet: Hva må til for å utvikle byen videre? Bransjens egne, eksperter, politikere m.fl. gir svarene.

I fjor ble konferansen fullbooket, så det kan være lurt å melde seg på tidlig. Vi byr også på en early bird-pris på kr 2500 (eks. mva) per deltaker frem til 1. august. Deretter blir ordinær pris kr 2800 (eks. mva).

Se mer informasjon på Eiendomsdagens hjemmeside: https://www.eiendomsdagen.drammen.no/ 
Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.