. Førstevalget
3
Main Image

Førstevalget

Vi har gitt mennesker, bedrifter og organisasjoner profesjonell og empatisk juridisk bistand i generasjoner. Vi har hjulpet dem til å vinne frem med sitt syn og oppnå gode løsninger, og er det suverent største advokatfirmaet i hele regionen. Derfor skal vi være førstevalget ditt.

 

Vi skal også være førstevalget til vennene dine. Det spiller ingen rolle om de er et internasjonalt selskap, en lokal bedrift eller en privatperson. De skal komme til oss fordi du anbefaler dem å søke råd hos oss først.

 

Vi skal i tillegg være førstevalget til dyktige og ambisiøse advokater, jurister, advokatmedarbeidere og fullmektiger som søker jobb. De skal oppleve at en jobb hos oss utfordrer og utvikler dem, både menneskelig og profesjonelt, og at de er en del av et solid fagmiljø med påvirkning og gjennomslagskraft både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

 

Slik skal vi fortsette å bygge et moderne advokatfirma som yter topp juridisk bistand til kunder over hele landet og i Europa via vårt medlemskap i Eurojuris.


 

Styret og ledelsen
Standardvilkår
W:
H: