. Karriere
Main Image

Karriere

ERFARNE ADVOKATER SØKES

Svensson Nøkleby er i stadig utvikling og vekst, og vi søker nå advokater med minst 2–3 års erfaring innen forretningsjuss.
 
Dette er en fin mulighet for deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, og som vil være med på å videreutvikle og styrke firmaet vårt – og deg selv. Du har et tydelig ønske om å lykkes i et spennende marked i stor utvikling, sammen med våre øvrige 40 advokater.

Svensson Nøkleby er regionens største advokatfirma med base i Drammen og med kunder over hele landet. Vår ambisjon er å være førstevalget som rådgivere for næringslivet. 
  
Vi vet at vår suksessfaktor er de menneskene som jobber hos oss. Derfor skal vi være førstevalget når dyktige og ambisiøse advokater, fullmektiger og medarbeidere søker jobb. De skal oppleve at en jobb hos oss utfordrer og utvikler dem, både menneskelig og profesjonelt, og at de er en del av et solid fagmiljø med påvirkning og gjennomslagskraft både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi tilbyr en spennende karrieremulighet i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

Søknadsfrist er 31. august 2019. Se vår profilside og søk på stillingen her: Svensson Nøkleby på CVideo

Traineeordning

Svensson Nøkleby tilbyr jusstudenter å jobbe hos oss en periode under studietiden. Oppholdet vil gi deg en forsmak på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss, og vi vil derfor forsøke å gi deg oppgaver som ligger tett opp til en advokats hverdag.
 

Som trainee vil du:

  • få varierte og interessante oppgaver, for eksempel å skrive brev til klienter og motpart, lage prosessdokumenter og utrede juridiske problemstillinger
  • bli involvert i spennende oppdrag
  • være med å forberede minst en rettssak og bli med i retten
  • delta på faggruppemøter
  • delta i klientmøter
  • få tett oppfølging og tilbakemeldinger av en fadder
  • ta del i firmaets sosiale arrangementer


Et traineeopphold varer normalt i 4 uker. Når perioden nærmer seg slutten, gjennomføres en evalueringssamtale, hvor vi diskuterer hvordan oppholdet har vært og hva du har lært.

Det er ønskelig at du har fullført tredje studieår før traineeoppholdet starter. Vi vektlegger personlige egenskaper, engasjement utover studiene, verv og eventuell arbeidserfaring. 

Vi ser på traineeordningen som en viktig rekrutteringskanal, hvor vi får anledning til å bli kjent med deg. Samtidig blir du kjent med oss. Vi vil tilby deg lønn under oppholdet, og du vil bli tatt med på alle sosiale aktiviteter.
 

Alle søknader må sendes inn elektronisk her: Cvideo - søk på trainee-stilling

W:
H: