Vi er det største advokatfirmaet i drammensregionen og et fullservice firma som bistår både privatpersoner og bedrifter.

Gode jusskunnskaper er en selvfølge, men våre advokater har også den forretningsforståelsen og bransjekunnskapen som er helt avgjørende. Det at vi er såpass mange, gjør oss allsidige og fleksible, og det nyter kundene våre godt av. Det er ingen hos oss som kan alt, men alle er skikkelig gode på sine fagområder. Derfor kan vi sette sammen effektive team som kan løse de komplekse oppgavene, der det kreves juridisk kunnskap innenfor flere fagområder.

Vi er dessuten ISO-sertifisert (NS-EN ISO 9001:2015) som ett av de første advokatfirmaer i landet. Videre er vi medlem av Eurojuris, Europas største advokatsamarbeid. Gjennom dette nettverket kan vi tilby våre klienter lokal bistand i hele Europa.

Nye lokaler fra 2018

Våren 2018 flytter vi inn i nytt bygg i Nedre Storgate 19. Vi er helt sikre på at bygget vil bli en berikelse for området, og at Gågata i Drammen vil få et løft. Oxer Eiendom skal sette opp det nye bygget på 3000 kvadratmeter på nabotomten til våre eksisterende lokaler. Vi skal leie fire av fem etasjer i nybygget og har tro på at Nedre Storgate 19 blir et signalbygg i bybildet.

Følg med på byggeprosessen her: Byggeprosessen Nedre Storgate 19

Arkitekt: Arkitektkontoret Nils Tveit AS / Goa Arkitektkontor AS
Illustrasjon: Ninety90, London