Velkommen som ny partner, Hege!

Vi ønsker velkommen til vår nye partner Hege Mortensen som tiltrådte 1. april.

Hege kommer fra advokatfirmaet Nordia Law i Oslo der hun har vært partner siden 2014. Hun har også arbeidet som advokat i Svensson Nøkleby tidligere og kjenner således selskapet og kulturen godt. 

Hege er svært glad for å være tilbake i Svensson Nøkleby. 

– Jeg gleder meg over å komme «hjem» til Svensson Nøkleby igjen. Selskapet har beholdt alle de gode kvalitetene jeg har savnet, samtidig som det har utviklet seg til en å bli en svært profesjonell aktør innen vår bransje. Det er inspirerende å være en del av Svensson Nøklebys lag av svært dyktige advokater.

Bjarte Røyrvik, styreleder i Svensson Nøkleby, er også glad for å få Hege tilbake.

 

Hege Mortensen er en ettertraktet ressurs fra Drammen. Hun er en jordnær og grundig eiendomsrådgiver for grunneiere, i utviklingsfaser, men også om sakene går til skjønn, jordskifte eller ekspropriasjon. I tillegg har Hege kunnskap, erfaring og nettverk innen rådgivning og bistand til nettselskaper over hele landet. Hege har generelt et stort engasjement, og det dras veksler på også i tillitsverv for idretten, både lokalt og nasjonalt.

 

Hege har arbeidet i Svensson Nøkleby tidligere, og kjenner oss, vår ambisjon og arbeidsform. Hennes kunnskap og erfaring styrker teamet vårt ytterligere. Vi er glade for at Hege nå kommer «hjem» til Svensson Nøkleby.

Svensson Nøkleby er det desidert største advokatmiljøet som har base i vår region. Størrelsen betyr at vi har flere å spille på; at vi under samme tak har flere spesialister som sammen gir kundene de innsiktsfulle rådene og løsningene.


Les mer om Hege her: HEGE MORTENSEN

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.