Main Image

Ledige stillinger

Vil du gripe MULIGHETENE med oss?

 

Svensson Nøkleby er et ledende forretningsadvokatfirma med base i Drammen og med kunder over hele landet. Vår ambisjon er å være førstevalget som rådgivere for næringslivet.

 

Når verden rundt oss endrer seg, må vi endre oss med den. I Svensson Nøkleby har vi alltid vært opptatt av å lete etter mulighetene, sammen med kundene våre. Det har vært ekstra viktig den siste krevende perioden etter koronautbruddet. Vi har vært til stede, som rådgivere og sparringpartnere, når kundene har trengt oss som mest. Mulighetene finnes, og oppdragsmengden vår øker.


Vi søker derfor ADVOKATER med forretningsjuridisk erfaring. 


Vi ser hovedsakelig etter advokater med erfaring og kompetanse innen følgende områder:

      *    Selskapsrett, transaksjoner og kontraktsrett
      *    Skatt og avgift
      *    Arbeidsrett

 Vi ser etter deg som:

       *    Ønsker å lykkes sammen med andre i jakten på nye muligheter
       *    Vil utvikle deg til å bli en ettertraktet rådgiver og sparringpartner for våre kunder
       *    Har kommersiell teft og forståelse
       *    Trives med å jobbe i team
       *    Har stor arbeidskapasitet og liker et høyt tempo
       *    Er engasjert og har sterke sosiale kvaliteter, i tillegg til de faglige


Vårt mål er at du skal bidra til å videreutvikle og styrke firmaet vårt – og deg selv. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kolleger som gjerne deler av sin kompetanse, kunnskap og erfaring. Vi har en flat struktur med stor grad av delaktighet i prosjektene. Samarbeid, teamarbeid og kompetanseutvikling står helt sentralt i utviklingen av vår virksomhet og våre ansatte.  

Søknadsfrist: 7. oktober 2020
 

Søk på stillingen via vår digitale søknadsportal : Stilling på CVideo


 

Traineeordning

Svensson Nøkleby tilbyr jusstudenter å jobbe hos oss en periode under studietiden. Oppholdet vil gi deg en forsmak på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss, og vi vil derfor forsøke å gi deg oppgaver som ligger tett opp til en advokats hverdag.
 

Som trainee vil du:

  • få varierte og interessante oppgaver, for eksempel å skrive brev til klienter og motpart, lage prosessdokumenter og utrede juridiske problemstillinger
  • bli involvert i spennende oppdrag
  • være med å forberede minst en rettssak og bli med i retten
  • delta på faggruppemøter
  • delta i klientmøter
  • få tett oppfølging og tilbakemeldinger av en fadder
  • ta del i firmaets sosiale arrangementer


Et traineeopphold varer normalt i 4 uker. Når perioden nærmer seg slutten, gjennomføres en evalueringssamtale, hvor vi diskuterer hvordan oppholdet har vært og hva du har lært.

Det er ønskelig at du har fullført tredje studieår før traineeoppholdet starter. Vi vektlegger personlige egenskaper, engasjement utover studiene, verv og eventuell arbeidserfaring. 

Vi ser på traineeordningen som en viktig rekrutteringskanal, hvor vi får anledning til å bli kjent med deg. Samtidig blir du kjent med oss. Vi vil tilby deg lønn under oppholdet, og du vil bli tatt med på alle sosiale aktiviteter.
 

Alle søknader må sendes inn elektronisk her: CVideo - søk på trainee-stilling

W:
H: