Main Image

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter erfarne og engasjerte advokater og medarbeidere

 

Svensson Nøkleby fortsetter å bygge laget og styrker satsingen mot næringskundene ytterligere. Derfor er vi alltid på utkikk etter flinke folk som i tillegg er nysgjerrige og engasjerte, som liker å jobbe sammen med andre, og som har lyst til å bidra til vårt miljø – både faglig og sosialt. 

Vårt næringslivsteam bistår små og store selskaper innen ulike bransjer med transaksjoner, kontrakter, due diligence-prosesser, strategisk utvikling, styreverv osv.

Hvis du er interessert i en karrieremulighet hos oss, ser vi gjerne at du sender inne en søknad via vår søknadsportal CVideo: Stilling på CVideo


Nærmere opplysninger kan også fås ved henvendelse til;
Adm. dir. Terje Gundersen på tlf. 911 94 047 eller e-post tgundersen@eurojuris.no

Traineeordning

Svensson Nøkleby tilbyr jusstudenter å jobbe hos oss en periode under studietiden. Oppholdet vil gi deg en forsmak på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss, og vi vil derfor forsøke å gi deg oppgaver som ligger tett opp til en advokats hverdag.
 

Som trainee vil du:

  • få varierte og interessante oppgaver, for eksempel å skrive brev til klienter og motpart, lage prosessdokumenter og utrede juridiske problemstillinger
  • bli involvert i spennende oppdrag
  • være med å forberede minst en rettssak og bli med i retten
  • delta på faggruppemøter
  • delta i klientmøter
  • få tett oppfølging og tilbakemeldinger av en fadder
  • ta del i firmaets sosiale arrangementer


Et traineeopphold varer normalt i 4 uker. Når perioden nærmer seg slutten, gjennomføres en evalueringssamtale, hvor vi diskuterer hvordan oppholdet har vært og hva du har lært.

Det er ønskelig at du har fullført tredje studieår før traineeoppholdet starter. Vi vektlegger personlige egenskaper, engasjement utover studiene, verv og eventuell arbeidserfaring. 

Vi ser på traineeordningen som en viktig rekrutteringskanal, hvor vi får anledning til å bli kjent med deg. Samtidig blir du kjent med oss. Vi vil tilby deg lønn under oppholdet, og du vil bli tatt med på alle sosiale aktiviteter.
 

Alle søknader må sendes inn elektronisk her: Cvideo - søk på trainee-stilling

W:
H: