Ettertraktet skatterådgiver Anne Taran Tjølsen er ny partner i Svensson Nøkleby fra 1. mars

Svensson Nøkleby styrker laget og vår satsing mot næringslivet med ny partner Anne Taran Tjølsen. Anne Taran kommer fra BDO Advokater AS, og hun har solid skatte- og selskapsrettskompetanse knyttet til blant annet transaksjoner, behovsanalyse og vurdering av eierdisposisjoner. 

Bjarte Røyrvik, styreleder i Svensson Nøkleby, gleder seg over å ha fått Anne Taran med på laget. 

 

- Svensson Nøkleby har de senere år vært tydelige på ambisjonen om å være førstevalget som rådgivere på juss i vår region. Særlig har vi spisset vår satsing mot næringslivet.

 

Skatte- og avgiftsrådgivning er etterspurt, og en nødvendig del for å finne de gode løsningene for kundene. I 2020 kom merverdiavgiftsrådgiveren Odd Hylland til oss og vi er nå utrolig glade for at også skatterådgiver Anne Taran Tjølsen har valgt vårt selskap og samarbeid. Dette underbygger vår satsing om å bygge et kunnskapshus med spesialister i Drammen.

 

Anne Taran er en erfaren og ettertraktet ressurs, og har høy kompetanse på å se og løse de skattespørsmål som trengs for å sikre eller skape verdier og løsninger for kundene. Vi gleder oss stort over å få Anne Taran på laget.

Les mer om Anne Taran og hennes bakgrunn her: Anne Taran Tjølsen

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.