Vi ønsker Nina velkommen som ny advokatfullmektig hos oss!

Vi ønsker Nina Stenbro Kvinnegard velkommen som ny advokatfullmektig hos oss fra 3. januar!

Nina var trainee hos oss i august i fjor mens hun var student ved Universitetet i Tromsø, og vi fant fort tonen. Selv forklarer hun at valget falt på Svensson Nøkleby nettopp fordi hun ble så godt tatt imot da hun var trainee. 

Nina forklarer:

Svensson Nøkleby bydde på mange spennende arbeidsoppgaver, men avgjørende var at arbeidsmiljøet er utrolig bra. Menneskene her tok meg godt imot allerede da jeg var trainee, og det var lett å kunne være meg selv. Samtidig er det mange dyktige ansatte her, som det er spennende og lærerikt å jobbe sammen med.

 

Nina kan fortelle at hun alltid har vært opptatt av rettferdighet og rett og galt. Derfor var det klart allerede fra 10-årsalderen at hun ville studere juss. Hun tror fremtidens advokater i stor grad må være tilpasningsdyktige: Jo mer teknologi og kunstig intelligens tar over, jo viktigere blir det å kunne tilby god service i den rådgivningen vi gir. Videre ser jeg at klarspråk kommer mer på banen, så evnen til å kommunisere lettfattelig blir nok viktig fremover. Til slutt tror jeg det er viktig å være løsningsorientert, i den forstand at vi hele tiden søker å løse konflikter.

 

Og tilpasningsdyktig har Nina allerede bevist at hun er, for alle som begynner i ny jobb midt i en pandemi og en nedstengningsperiode må tåle å gjøre ting på nye og alternative måter. 

Nina skal i første omgang inngå i teamet som jobber med familie, arv og skifte. Les mer om Nina her: Nina Stenbro Kvinnegard 

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.