Portrettet: Tille Marie Breda

Hva jobber du med hos Svensson Nøkleby?

Jeg jobber hovedsakelig med transaksjoner, det vil si kjøp og salg av selskaper, mye eiendomsselskaper. Jeg jobber også mye med omorganiseringer av selskaper gjennom fusjoner og fisjoner, og ellers alle slags selskapsendringer.
 

Hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut for deg?

Jeg prøver å komme på kontoret så tidlig som mulig etter at logistikken hjemme er tatt hånd om, og jeg klarer som oftest å komme meg hjem til middag og eventuelt henting av barn. Derfor forsøker jeg å være effektiv i normal kontortid, men samtidig er det viktig å ha tid til litt prat med kollegaer, og å sette seg ned i kantina med lunsjen. Det er jo veldig hyggelig nå som alle er tilbake på kontoret igjen!
 

Hvordan sjonglerer du rollen som travel trebarnsmor med advokatrollen?

Jeg prøver så langt som mulig å planlegge og være forberedt – da går det meste litt greiere. Og så er jeg veldig heldig som har en så fin, interessant og bra arbeidsplass her i Drammen, med kort avstand til både hjem og barnehage/skole. Det er selvsagt også en fordel at jeg kan være fleksibel i jobben, slik at hverdagslogistikken går opp. Et godt hjemmekontor er viktig slik at jeg kan komme meg hjem på ettermiddagen, men lett logge på igjen på kvelden etter at barna er i seng. En mann med fleksibel jobb og noen besteforeldre i bakhånd er heller ikke å forakte…
 

Hva liker du aller best ved jobben din?

Det å kunne komme frem til gode løsninger og å kunne hjelpe kunden med akkurat det hun eller han trenger. Å treffe hyggelige mennesker og å samarbeide med veldig dyktige og fine kollegaer, er også noe jeg setter stor pris på.
 

Hvordan tror du digitaliseringen vil påvirke advokatbransjen i årene fremover?

Den har nok forandret noe allerede, og det vil nok fortsette, men jeg tror at det er til det beste. Nye digitale hjelpemidler er gull, men jeg tenker at hodene aldri kan erstattes. Heller ikke det at mennesker treffes.

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.