Portrettet: Thea Tveter

Hva jobber du med hos Svensson Nøkleby?

Jeg er advokatfullmektig og jobber i avdelingen for næring, hvor jeg jobber med kontraktsrett, immaterialrett og selskapsrettslige problemstillinger.

 

Hva synes du er det mest spennende ved jobben din?

Det mest spennende med jobben min, er at jeg får være en del av et team med flinke, erfarne kollegaer og få være med på prosessene – fra start til slutt.

 

Hvordan synes du det er å jobbe fra hjemmekontor?

Jeg har siden 12. mars jobbet i kontorfellesskap med mine foreldre, som også er advokater. Overgangen til hjemmekontor gikk overraskende smertefritt, og samtlige i SN har vært gjennom en «digital revolusjon». Vi har opplevd et stort trøkk den siste tiden, og det har ikke vært mangel på ting å gjøre – tvert imot. Til tross for at SN har fått til et veldig fint digitalt samhold, med allmøter, team-møter, quiz og lønningspils, savner jeg å komme på kontoret hver dag, og gleder meg til hverdagen normaliseres igjen.

 

Hvordan ser du for deg Norge og verden etter at koronapandemien er over? 

Økt fokus på digitalisering! Vi leter stadig etter måter å effektivisere arbeidshverdagen – både når det gjelder interne prosesser og overfor klientene, og jeg tror at digitale verktøy er, og vil fortsette å være, et viktig virkemiddel. Jeg tror likevel ikke at dette er slutten for klientmøter person-til-person. Håndhilsning derimot ...

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.