Portrettet: Kristin Hellum Narjord

Hva jobber du med hos Svensson Nøkleby?

Jeg er en del av teamet som jobber med familie-, arv- og skifterett. Jeg jobber med skifteoppgjøret etter dødsfall og samlivsbrudd, men jeg gir også råd i forbindelse med arveplanlegging og generasjonsskifter, og lager avtaler om formuesforholdet mellom ektefeller og samboere.

 

Hva liker du best ved jobben som advokat?

At ingen dager er like, og at jeg treffer så mange forskjellige og hyggelige mennesker.

Mine kunder er i all hovedsak privatpersoner. Ofte står de i en vanskelig situasjon som følge av dødsfall eller samlivsbrudd, og da er det ekstra fint å kunne være til hjelp.
 

Hvordan tror du teknologi vil påvirke bransjen i tiden fremover?

Jeg tror det vil fortsette å gi oss mulighet til å effektivisere mye av arbeidet vårt, og samtidig gjøre stadig mer informasjon og flere løsninger lettere tilgjengelig for alle og enhver. Det vil kanskje føre til at tjenestetilbudet og prissettingen må endres for å tilpasse seg dette, men jeg tror ikke det vil bli noe mindre behov for juridisk rådgivning i fremtiden, snarere tvert imot.

 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg er ganske hjemmekjær, og har nylig flyttet tilbake til Lier etter mange år i Oslo. Så akkurat nå liker jeg aller best å bare være hjemme sammen med familien min. Og det passer jo bra i disse tider.

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.