Portrettet: Jonas Melander Hansen

Hva jobber du med hos Svensson Nøkleby?

Jeg er tilknyttet næringslivsavdelingen og arbeider hovedsakelig med selskapsrett og kontraktsrett. Jeg bistår i saker som omfatter kjøp/salg av selskaper og andre selskapsendringer, samt med utarbeidelse av nødvendige selskapsdokumenter. I tillegg har jeg vært mye involvert i saker om styreansvar, en problemstilling som stadig aktualiseres.

 

Du begynte som nyansatt hos oss midt under koronapandemien. Hvordan har det vært?

Det var ikke pålagt med hjemmekontor da jeg begynte hos Svensson Nøkleby, så jeg har hatt mulighet til å bli godt kjent med både nye kollegaer og lokaler. Interne smittevernrutiner og et begrenset antall fysiske møter har vært de mer merkbare konsekvensene. Den løpende opplæringen og oppfølgingen fra administrasjonen og partnerne har fungert svært godt, til tross for sosiale restriksjoner som har resultert i færre møter og sosiale sammenkomster.

 

Hjemmekontor er ingen drømmetilværelse for de fleste. Har du noen personlige tips til hva som fungerer best?

For meg er det viktig å ha et klart skille mellom jobb og fritid for å opprettholde effektivitet og produktivitet. Jeg opplever samtidig at gode rutiner, også på hjemmekontoret, hjelper meg å fokusere på arbeidsoppgavene. Ta deg tid til å spise en god lunsj, gjerne et annet sted enn ved skrivebordet!

 

Hva savner du mest nå som vi må leve med restriksjoner pga. koronapandemien?

Muligheten til å besøke spennende utenlandsdestinasjoner er noe jeg sårt savner. Heldigvis har vi flotte naturopplevelser og reisemål i Norge. I tillegg savner jeg naturligvis de større sosiale sammenkomstene. Jeg gleder meg til å møte familie, venner og kollegaer igjen i et større omfang!

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.