Nye partnere i Svensson Nøkleby

Svensson Nøkleby representerer det bredeste og mest internasjonale juridiske fagmiljøet utenfor Oslo. Vi har en klar strategi på at vi skal vokse og være i utvikling. Dette gjelder ikke bare i antall mennesker, men også i kompetanse, løsninger og måten vi arbeider på. Svensson Nøkleby er et moderne advokatfirma som skal være førstevalget for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. 

I tråd med denne strategien er vi derfor svært stolte over å kunne presentere tre nye partnere fra 1. januar 2019: Marianne Aanes Stenstvedt, Kine Yngsdal Nystrøm og Jon Aasgaard.

Marianne og Kine kommer fra egne rekker og er drevne og dyktige forretningsjuridiske rådgivere som hjelper små og store selskaper innen ulike bransjer. Videre er de begge lokale og kommer fra drammensområdet. 

Marianne begynte sin karriere som avlastningshjelp på sentralbordet vårt. Opprinnelig hadde hun ønsket seg et traineeopphold, men den ordningen var ikke etablert den gang. Marianne var i først omgang interessert i Svensson Nøkleby fordi det var et forholdsvis stort – men ikke for stort – advokatfirma som dekket alle de fagområdene hun var interessert i. Da hun først ble kjent med firmaet, oppdaget hun de store fordelene det innebar å jobbe sammen med så mange dyktige fagfolk, innen nær sagt alle forretningsområder. Det var alltid noen å spørre til råds, og mange å lære av. Resten er historie: I 2008 ble Marianne advokatfullmektig og deretter advokat og senioradvokat. Nå er hun partner.

Kine var advokatfullmektig hos advokatfirmaet BAHR i Oslo før hun begynte som advokat hos Svensson Nøkleby i 2012. Kine forteller at Svensson Nøkleby ble hennes førstevalg på grunn av et solid og profesjonelt fagmiljø med fokus på kvalitet, engasjement og lagspillere. Hun sier: "Hos Svensson Nøkleby er alle rause på deling av kunnskap. Vi spiller hverandre gode. Jeg opplever at vi har et svært godt arbeidsfellesskap, med mye godt humør!"

Jon kommer fra stillingen som advokat og partner hos Fulford Pettersen & Co Advokatfirma DA. Han har i en årrekke vært en høyt kompetent og ledende advokat i regionen innen eiendomsutvikling, seksjonering, avgiftshåndtering i eiendomsprosjekter og generell rådgivning innen eiendom. Hos Svensson Nøkleby vil Jon være leder, driver og kvalitetssikrer for et team som arbeider med eiendomsprosjekter og eiendomsutvikling. 



 
Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.