Marius Hvitmyhr og Christer Almquist er nye partnere fra 1. oktober 2021

Vi gratulerer Marius Hvitmyhr og Christer Almquist som nye partnere fra 1. oktober.

Både Marius og Christer kommer fra våre egne rekker, og de har gått hele veien fra advokatfullmektig til partner i Svensson Nøkleby. Marius arbeider hovedsakelig som en konstruktiv konfliktløser og med prosedyre for domstolene, særlig  innen fagområdene fast eiendom, kontraktsrett og erstatningsrett. Christer er en engasjert rådgiver for selskaper, og har særlig kompetanse innen rådgivning for selskaper i krevende situasjoner.

Bjarte Røyrvik, styreleder i Svensson Nøkleby, gleder seg over opptaket av de nye partnerne:

Det er ekstra stas at Marius og Christer nå blir partnere i Svensson Nøkleby. De har begge vokst og hatt sin utvikling hos oss, over mange år. De er grundige og entusiastiske, og har tydelige profiler, også som lagspillere. Nå er de rustet og klare til å ta posisjonen som partnere, både internt og for våre kunder. Vi gleder oss til å samarbeide om utviklingen av Svensson Nøkleby.  

Våre kunder har gjort Svensson Nøkleby til det desidert største advokatmiljøet i Drammen. Kundene forventer at vi skal ha den nødvendige kompetansen og kapasiteten, som rådgivere, utviklere og problemløsere. Denne forventningen motiverer oss i utviklingen av unge, dyktige advokater. Partnerne i Svensson Nøkleby er spesialister på hver sine fagområder, og med Marius og Christer styrker vi selskapet med partnerspesialister særlig innen konflikthåndtering/prosedyre og selskapsrådgiving.

Les mer om Marius her: Marius Hvitmyhr - fra trainee til partner
Les mer om Christer her: Christer Almquist - reisen fra advokatfullmektig til partner på 10 år

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.