Haakon Løvaas Haaland ser frem til partnerrollen

Haakon Løvaas Haaland kom først til Svensson Nøkleby i januar 2015. Han hadde da bakgrunn fra offentlig forvaltning, som rådgiver hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus, der han hadde jobbet med plan- og byggesaker. Han hadde også vært advokatfullmektig i Føyen Advokatfirma før han fant veien til Drammen og Svensson Nøkleby.

 

I Svensson Nøkleby arbeider Haakon nå med fast eiendom, plan- og bygningsrett, fast eiendoms rettsforhold/tingsrett og kontraktsrett. 

 

Slik beskriver Haakon sin karrierereise hos oss:

– Svensson Nøkleby tilrettelegger for karriereutvikling og gir ansatte advokater trygghet og tillit til å utvikle seg i rollen som advokat og rådgiver for firmaets kunder. Jeg vil trekke frem de dyktige kollegaene og tryggheten og tilliten Svensson Nøkleby har gitt meg som avgjørende for min karriereutvikling.   

 

Ønsket om å bli partner har utviklet seg gradvis for Haakon.

– Underveis i utviklingsløpet ble det etter hvert en målsetning å bli partner. Partnerrollen må imidlertid passe både for selskapet og på hjemmebane. Som småbarnsforelder er det viktig for meg med work/life balance. Tilstedeværelse på jobb og tilstedeværelse hjemme. Svensson Nøkleby har gjort det mulig å gjennomføre et karriereløp fra ansatt advokat til partner med en sunn balanse mellom jobb og fritid.   

 

Haakon er også veldig glad for å bli partner i egen by, og er klar på hva som forventes av ham som en moderne advokat. 

– Jeg er fra Drammen, og det å jobbe som advokat i en by og i en region hvor jeg har tilhørighet og lokalkunnskap, er motiverende. Som ett av Norges største advokatfirmaer utenfor Oslo byr Svensson Nøkleby på spennende utfordringer og muligheter til å jobbe med ulike kundegrupper innenfor de rettsområdene jeg har spesialisert meg innen.   

 

– Markedet stiller krav til kompetanse og spesialisering innenfor rettsområder. I tillegg til juridisk kompetanse ligger det også en forventning til at advokaten har en kommersiell forståelse. Ny teknologi gir økte muligheter for effektivisering av advokatarbeidet. Samtidig skjerpes kravene fra markedet når det gjelder tilgjengelighet og kundehåndtering. Kundene stiller store krav til pålitelighet og tilgjengelighet. Svensson Nøklebys selskapsmodell baserer seg på at oppdraget fordeles internt etter den enkelte og teamets spesialkompetanse. Vi er derfor godt skodd for å ivareta markedets behov, både lokalt og regionalt.

 

Haakon avslutter med å si:

– Jeg ser veldig frem til min nye rolle som partner i Svensson Nøkleby. Særlig vil jeg trekke frem at vi har et svært godt arbeidsmiljø hvor teamkultur, trivsel og kompetanseutveksling mellom kollegaer står sentralt.

 

Styreleder Bjarte Røyrvik er veldig glad for at Haakon blir partner.

– Det er flott å ønske Haakon velkommen som partner for Svensson Nøkleby. Han er godt likt av kunder, som opplever han som tillitsvekkende, grundig og kommersiell i sin rådgivning. Gjennom sin inngående kunnskap om de regulatoriske rammene for eiendomsutvikling, styrer han kompliserte prosjekter og saker i havn for fornøyde kunder. Haakon er reflektert og klok, og har høye standarder for seg selv og andre. Vi gleder oss til det videre samarbeidet med Haakon.   

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.