Fire nye partnere til Svensson Nøkleby fra februar 2020

Svensson Nøkleby er regionens største forretningsjuridiske advokatfirma, og vi opplever økt etterspørsel etter gode råd fra erfarne og kunnskapsrike rådgivere.

Vi intensiverer derfor satsingen mot nærings- og eiendomsmarkedet, og det er med stor glede vi ønsker fire nye partnere velkommen. Samlet bringer de med seg nærmere 100 års unik erfaring som ettertraktede rådgivere i drammensregionen. Spesielt tilfører de solid kompetanse og kunnskap på områdene eiendom, entreprise og avgiftsrett.

 

I 20 år har vi bygget firmaet sten for sten. Samarbeid og kompetanseoverføring i og på tvers av team og fagområder har hele veien vært en viktig suksessfaktor. Det gjør at vi nå har et eiendomsteam og et næringslivsteam med svært høy grad av spesialisering og bransjekunnskap. Slik blir vi alltid førstevalget – når gode løsninger krever gode råd.

 

De nye partnerne fra februar 2020 er:

 

Tom Olav Andreassen jobber generelt som forretningsjuridisk rådgiver, men med hovedvekt på fast eiendom og kontraktsrett. Tom Olav er også rådgiver innen arbeidsrett, både på arbeidsgiver- og arbeidstakersiden.

 

Inger Marie Bodin Åkvåg har spisskompetanse på avtale- og kontraktsrett, spesielt knyttet til fast eiendom. Hun bistår også som forretningsjuridisk rådgiver under kontraktsforhandlinger og ved andre problemstillinger knyttet til kontrakter.

 

Gøril Enger har en suveren ekspertise innen plan- og bygningsrett. Hun har lang erfaring som advokat, men også tidligere arbeidserfaring fra stat og kommune. 

 

Odd Hylland kan alt som er verdt å vite om merverdiavgift, og han er ikke bare en etterspurt og erfaren rådgiver, men også en populær kursholder og artikkelforfatter på området. 

Vil du motta nyheter og invitasjoner fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.