Svensson Nøkleby er medlem av advokatnettverket Eurojuris Norge. Eurojuris Norge ble etablert i 1991 og er en sammenslutning av 16 selvstendige advokatfirmaer spredt over mesteparten av landet. Eurojuris Norge tilrettelegger faglig og kommersielt samarbeid mellom firmaene og advokatene, og våre advokater tilbyr juridiske tjenester til næringslivet, organisasjoner, det offentlige og privatpersoner.

Advokatfirmaene i Eurojuris Norge har en sterk lokal forankring og er ledende firmaer innen sine regioner. God lokalkunnskap kombinert med høy juridisk kompetanse sikrer en effektiv gjennomføring av oppdragene til en riktig og konkurransedyktig pris. Eurojuris Norge er igjen medlem av Eurojuris International, Europas ledende advokatsamarbeid. Gjennom dette nettverket kan vi tilby våre klienter lokal bistand i hele Europa.

Samarbeidsavtaler med NHO og If

Eurojuris Norge har inngått samarbeidsavtaler med NHO og If Skadeforsikring, som innebærer at vi gir alle NHO-medlemmer og Ifs private rettshjelpskunder en rabatt på 15 %. Les mer her Om samarbeidsavtalen med NHO og her Om samarbeidsavtalen med If.

Les mer på Eurojuris Norges hjemmeside: www.eurojuris.no